BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe preko 100KM

GARANCIJA

garancija na sve artikle

POPUSTI

za sve članove IC-kluba

Sigurnosni sistemi

 

Sigurnosni sistemi se, po opremi koja se koristi pri ugradnji, mogu podijeliti na alarmne uređaje, video nadzor, aparate za kontrolu pristupa i software-zaštitu. Najčešće se ugrađuju kao pomoćna tehnika za detekciju i prevenciju potencijalnih problema, propusta i opasnosti u svrhu brže reakcije i kao primarno analitičko sredstvo za aktivnosti unutar prostora u kojem su postavljeni.

Dobar sigurnosni sistem će Vam, kao tehnika za detekciju i prevenciju, sigurno povećati stepen bezbjednosti u prostoru u kojem je postavljen i omogućiti vrlo brze reakcije sigurnosne službe koja je nadležna za javljanje na alarm. Isto tako, ukoliko sistem sigurnosti koristite i za analizu npr. prodajnog objekta, brzo ćete putem kamera i kontrole pristupa doći do podataka o kretanju zaposlenih i klijenata unutar prostora pokrivenog sistemom.

U prilici smo da Vam ponudimo projektovanje, izgradnju i održavanje vrhunskih rješenja sigurnosnih sistema, baziranih na potpuno novoj, najmodernijoj tehnologiji iz uvoza koja će Vam omogućiti da u svakom trenutku i na svakom mjestu raspolažete informacijom sa bilo koje od aktivnih komponenti sistema. Za detaljnija objašnjenja i konkretne planove, molimo Vas da nam se obratite u našim maloprodajnim objektima.