BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe preko 100KM

GARANCIJA

garancija na sve artikle

POPUSTI

za sve članove IC-kluba

O nama

 

Infocom je osnovan 2005. godine, a primarne djelatnosti kompanije su trgovina računarskom opremom i vršenje usluga iz domena informacionih tehnologija.

Svojim kupcima, klijentima i partnerima nudimo širok asortiman računarske opreme vodećih svjetskih proizvođača, kao i usluge servisa i nabavke rezervnih delova,  te informatičku logistiku, inžinjering i podršku, odnosno sistemsku integraciju.

Primarna misija našeg poslovanja je zadovoljstvo svih naših klijenata, poslovnih partnera i zaposlenika.

Naime, zadovoljiti kupca samo prodajom proizvoda nikada nije bilo dovoljno, međutim, danas je to postalo gotovo nemoguće. Prednost su počele da stiču, i u budućnosti će je imati samo one kompanije koje kupcu ne prodaju samo proizvod, već kompletno rešenje za njegovu poslovnu potrebu ili problem.

Naš napor na unapređenju kvaliteta našeg znanja, naše ponude i našeg rada, za posljedicu je uz širenje obima poslovanja imalo konstantan rast prihoda te povećanje tržišnog udjela, što je bilo, a i ostaće naš primarni strateški cilj.

Naša vizija je da uz rast i razvoj kompanije, uz konstantno unapređenje i optimizaciju internih resursa, dostignemo lidersku poziciju u IT sektoru na tržištu BiH.

Svoju budućnost vidimo u integraciji IT sistema, uz vlastite proizvodne, prodajne i logističke resurse, a rast očekujemo kroz širenje mreže partnera i kupaca, te povećanju naše ponude proizvoda i usluga, u 4 prodajna sektora

B2C (bussines 2 customer) – retail
B2B (bussines 2 bussines) – informatička distribucija, opskrba preduzeća opremom, informatički inženjering, održavanje i tehnička podrška
Government – opskrba javnih ustanova, javna nadmetanja, godišnji ugovori o održavanju
Enterprise – proizvodi i u sluge za velika preduzeća

Našu snagu čine naši zaposleni koji konstantno rade na vlastitom usavršavanju, a prilika za uspjehom je to što našu ponudu čine najkompletniji, najkonkurentniji, najaktuelniji i najpovoljniji proizvodi i usluge na tržištu.

Kompanija Infocom računari d.o.o., trenutno zapošljava 15 radnika, a naš imperativ je daljnji rast i razvoj…Pridružite nam se

Vaš Infocom…