BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe preko 100KM

GARANCIJA

garancija na sve artikle

POPUSTI

za sve članove IC-kluba

Održavanje

 

Praksa redovnog održavanja računara, računarskih sistema i mreža još uvijek nije zastupljena u mjeri dovoljnoj da izbjegnemo havarije sistema, nemogućnost funkcionisanja komponente, čitavog sistema ili nekog ozbiljnijeg problema kao što je gubljenje podataka.

Da bismo izbjegli probleme koji se po svjetskim statistikama u 70% slučajeva dešavaju na računarima i mrežama koje nemaju redovno održavanje neophodno je početi razmišljati o redovnim preventivnim računarskim servisima kao dobroj investiciji u neometano funkcionisanje Vaše firme i nesmetanom odvijanju posla koji bi, usljed nedostatka ove vrste prevencije, mogao da zastane zbog banalnog kvara kao što je pregrijavanje računara zbog velike količine prašine stvorene neredovnim fizičkim čišćenjem računara iznutra.

INFOCOM d.o.o. Vam nudi sve opcije održavanja Vaših sistema sa posebnim pogodnostima kad su u pitanju fizička i pravna lica voljna da sa nama sklope ugovor o održavanju. Ugovor o održavanju Vam obezbjeđuje veliku vremensku prednost pri servisiranju sistema, dolaske servisera na lice mjesta po pozivu, povlašten status pri nabavljanju rezervnih dijelova i velike cjenovne popuste za kompletan paket usluga. Ukoliko ste zainteresovani za sklapanje ovakvog ugovora sa nama, molimo Vas da nam se obratite u bilo koji od naših prodajnih objekata kako bi zajedno, na obostrano zadovoljstvo, definisali ugovorne stavke.