BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe preko 100KM

GARANCIJA

garancija na sve artikle

POPUSTI

za sve članove IC-kluba

Reciklaža tonera

 

Kod razgovora o smanjenju troškova i njihovoj boljoj kontroli vrlo često dolazimo do revizije ulaganja sredstava u proces štampanja dokumenata. Toneri, kertridži, papir i održavanje štampača su uvijek ozbiljna stavka. Zato Infocom već duže vrijeme izlazi u susret svojim klijentima uspijevajući najpovoljnijom cijenom recikliranog-punjenog tonera i dobrom uslugom servisa štampača taj trošak održavati na pola predviđenih sredstava.

Naš zamjenski toner, proizvod sa usvojenom tehnologijom izrade koja je usklađena sa sistemom kontrole kvaliteta ISO9000:2008, konačan je rezultat proteklog perioda usvajanja znanja i tehnika i obezbjeđivanja neophodne opreme i ambalaže potrebne da bi se dobio artikl neospornog kvaliteta sa stopostotnom garancijom koji će nas adekvatno predstaviti svim postojećim, a i novim klijentima.

Posebna pogodnost kod ove linije proizvoda je “kompletan kraljevski tretman” koji Vam nudimo ukoliko ste spremni da potpišete sa nama ugovor kojim se obavezujete da ćete kod nas reciklirati sve Vaše tonere. Pored najpovoljnije cijene reciklaže-zamjenskog tonera, a obezbijedili smo dovoljan broj punih kaseta koji nam omogućava dostavljanje tonera na Vašu adresu bez čekanja, nudimo i servis štampača koje posjedujete, potpuno besplatno. Preuzećemo sve obaveze servisiranja i održavanja Vaših štampača u toku i nakon isteka garantnog roka kao dokaz garancije kvalitete naših proizvoda i usluga.

Osim navedenoga, našim klijentima koji imaju potrebe za štampom većeg broja dokumenata tj. za sve one koji štampaju preko 5000 listova mjesečno, nudimo besplatno HP laserski štampač visokih performansi (25 strana u minuti, duplex štampa, mrežni interfejs). U tom slučaju ne morate se izlagati troškovima nabavke skupih štampača, ne morate se brinuti o garantnim rokovima, troškovima servisa i održavanja te možete zaboraviti na skupe troškove originalnog potrošnog materijala. Mi ćemo Vam obezbijediti štampač, podršku, održavanje i najpovoljniju cijenu toner kaseta, a to sve uz 100% garantovan vrhunski kvaliteta štampe.

Sve informacije možete dobiti na telefone i mailove istaknute u našim kontaktima, ili u našim prodajnim objektima