BESPLATNA DOSTAVA

za narudžbe preko 100KM

GARANCIJA

garancija na sve artikle

POPUSTI

za sve članove IC-kluba

Quick toneri

ZAŠTO QUICK TONER?

QUICK TONER je naš vlastiti, domaći proizvod.
Kupovinom QUICK TONERA dobijate štampu identičnu originalnom toneru i 100-postotnu garanciju na kvalitet i na sam proizvod uz znatnu uštedu sredstava, a podstičete razvoj domaće privrede i smanjujete odliv finansija.

KVALITET IDENTIČAN ORIGINALU UZ ZNATNO SMANJEN TROŠAK

Industrijski remont toner kasete podrazumijeva zamjenu svih potrošnih dijelova kasete i njeno punjenje prahom. Kompletan proces proizvodnje QUICK TONER-a je strogo kontrolisan u skladu sa ISO 9001:2008 standardima što za rezultat daje visok kvalitet finalnog proizvoda, a klijentu omogućuje vrhunske performanse u štampi, čist i jasan otisak koji je identičan originalu uz isti ili veći obim štampanih strana po jednom toneru.

Nabavkom QUICK TONERA kroz poseban ugovor koji potpisujete sa našom firmom nestaju takođe i troškovi vezani za održavanje štampača. Ukoliko se odlučite na dugoročniju ili stalnu saradnju sa nama, mi ćemo, pored industrijskog remonta i dostave kaseta, besplatno brinuti o redovnom-periodičnom održavanju i servisiranju Vaših štampača bez obzira na to gdje ste ga kupili i kad mu ističe fabrička garancija. Ukoliko smatrate da Vam je potrebno još štampača za nesmetan rad, u prilici smo i da obezbijedimo štampače koje nećete morati kupovati ako potrošnja kaseta prelazi ugovorom zacrtane norme.

EKOLOŠKI PROIZVOD

Više od 300 miliona toner i inkjet kertridža završi na deponijama svake godine. U proizvodnju svakog od njih uložena je znatna količina energije, vremena i ljudskog resursa. Pored toga, ubjedljivo najnegativniji aspekt nepravilnog recikliranja leži u činjenici da se plastika bačenih kaseta najčešće spaljuje ili razgrađuje opasnim hemikalijama, a oba procesa stvaraju kancerogene materije koje zagađuju zemlju, vazduh i vodu.
Proizvođači industrijski remontovanih toner kaseta već godinama prikupljaju prazne kasete i kertridže i kroz ponovo korištenje plastičnih i metalnih komponenti kertridža znatno doprinose smanjenju zagađenja i količine otpada.Uz sve veći razoj ekološke svijesti i potrebe da se očuva priroda i smanji čovjekov uticaj na klimu važno je istaknuti ove činjenice kao jedan od vrlo bitnih faktora na koji treba obratiti pažnju prilikom izbora i kupovine tonera za Vaš štampač.

Nadamo se da smo Vam uspjeli pokazati visok kvalitet, stepen pouzdanosti, svestranost i cjelovitost naše ponude. Reference stečene kod dosadašnjih klijenata kojima pružamo kompletnu uslugu na osnovu potpisanih ugovora o saradnji su dokaz našeg kvaliteta.Naši klijenti su već zaboravili kolika sredstva, trud i vrijeme zahtjeva kupovina potrošnog materijala i održavanje štampača. Dozvolite nama da mislimo o vašim štampačima uz uštedu u odnosu na sadašnje troškove.

Kompletan cjenovnik i asortiman naših usluga možete preuzeti OVDJE.

Uslove ugovora o remontu tonera, održavanju štampača i garancijama možete saznati na našoj kontakt adresi: